Box

Jo Jo Dan: "Sunt dornic sa boxez, sunt nerabdator sa dau pumni"

Pugilistul Ion Ionut, alias Jo Jo Dan, a declarat, miercuri, într-o conferinta de presa, ca îi este dor de un meci de box si sa îsi loveasca adversarul, precizând ca vrea sa faca o partida spectaculoasa împotriva brazilianului Andre Marcos Do Nascimento, în cadrul Galei "Invincibilii 5".

"M-am antrenat foarte bine, sunt în forma maxima, chiar daca nu am mai boxat de aproximativ 10 luni. Sunt dornic de box, sunt nerabdator sa dau pumni, sper sa facem spectacol în ring, iar din câte a spus adversarul meu, pare sa fie si el în forma maxima si îsi doreste sa îmi ia centura. Va asigur ca titlul meu va ramâne în România. Vom avea un meci tare, cu multe faze pe muchie de cutit. Astept spectatorii sa vina la sala sa ma sustina, iar eu le promit ca nu îi voi dezamagi", a spus Jo Jo Dan.

Adversarul pugilistului român, Andre Marcos Do Nascimento, a afirmat ca a urmarit câteva evolutii ale lui Jo Jo Dan pe internet si spera sa îl învinga: "Sper sa avem parte de un meci frumos si îmi doresc foarte mult sa îmi înving adversarul. Nu mi-a fost niciodata frica de cei cu care am boxat în cariera mea. Am vazut câteva meciuri pe internet ale lui Jo Jo Dan si am vazut ca este un pugilist bun, foarte tehnic, însa cred ca prin calitatile mele as putea sa-l înving".

Jo Jo Dan va disputa un meci în compania brazilianului Andre Marcos Do Nascimento, la 10 aprilie, în sala Rapid, contând pentru titlul WBC Continental Americas, la categoria superusoara.

În cadrul galei "Invincibilii 5" vor mai lupta, pentru titlul WBC Mediteranean, categoria pana, Viorel Simion contra paraguayanului Victor Hugo Cardoso.

La categoria grea sunt programate meciurile dintre Bogdan Dinu si Remigijus Ziausys (Lituania), Vasile Popovici si Igor Borucha (Lituania) si Lucian Bot contra lui Pavels Dologovs (Lituania).

Gala "Invincibilii 5" se va disputa la data de 10 aprilie, cu începere de la ora 20.30, în sala Rapid, intrarea urmând sa fie libera.

Mediafax


Jo Jo Dan: "Sunt dornic sa boxez, sunt nerabdator sa dau pumni"