Box

Bute este precaut cu "Pantera"

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, a declarat ca va trebui sa fie foarte atent pe parcursul meciului cu Edison Miranda, pentru a reusi sa-si pastreze centura, la revansa din 17 aprilie, de la Montreal, a anuntat Interbox.

Cu ocazia acestui meci, Bute va reveni la Centre Bell dupa mai mult de un an de absenta. "Va fi o placere sa revin la noi, la Centre Bell si sa-mi apar titlul pentru a cincea oara. Îl iau în serios pe Miranda, el a învins nume mari ale categoriei, loveste bine si va trebui sa fiu atent pe tot parcursul meciului pentru a ramâne campion", a declarat Lucian Bute.

Campionul român se va afla la a treia întâlnire cu un luptator columbian, dupa ce la 19 octombrie 2007 a cucerit titlul IBF în fata lui Alejandro Berrio, iar în martie 2009 si-a pastrat centrura în meciul cu Fulgencio Zuniga, ambele partide fiind încheiate de român prin KO.

Antrenorul lui Bute, Stéphan Larouche, a declarat ca spectatorii vor vedea, la 17 aprilie, un spectacol foarte bun.

"Am fost rabdatori în alegerea adversarului. Am primit mai multe oferte si am avut timp sa le studiem. Am vrut sa oferim un spectacol de calitate si asta vom avea prin venirea lui Miranda la Montréal", a declarat presedintele Groupe Sportscene inc., Jean Bédard.

Edison « Pantera » Miranda l-a învins pe Allen Green si a pierdut meciuri cu nume ale boxului mondial precum Andre Ward, Arthur Abraham (de doua ori) si Kelly Pavlik. În primul sau meci cu Arthur Abraham în Germania, Miranda a fracturat maxilarul adversarului sau în runda a patra.

Mediafax



Bute este precaut cu "Pantera"