Poker

Trei romani merg mai departe la European Poker Tour

Dupa ziua 2 la European Poker Tour Snowfest, românul Alain Medesan este printre primii 12 jucatori din cei 85 care au supravietuit allin-urile, ba mai mult, el va începe ziua de astazi –ziua 3- cu un stack foarte comfortabil, având 320.000 jetoane. Alti doi români sunt alaturi de el în cursa pentru titlu, unul fiind Dan Murariu care sta bine cu 161.000 jetoane, si Dan Ionut Hila cu 96.000.

La începutul zilei 2 de turneu, 259 de jucatori s-a întors la mese – dar mâine doar 85 se vor întoarce. Cel urmarit va fi Team PokerStars Pro Johannes Strassmann având 747.000 de jetoane, urmarit imediat de ungurul Team PS Pro Richard Toth cu 584.000, iar pe locul trei sse situeaza rusul Max Lykov –care a devenit cel mai bun jucator din seria EPT al anului trecut-, pe locul 4. Jim Collopy –ieri a împlinit 21 de ani-, în final pe locul 5. Alexander Debus – el a fost bubble-boy al mesei finale de la EPT Praga.

Daniel Negreanu, Nacho Barbero, Luca Pagano si Arnaud Mattern n-au reusit sa supravietuiasca ziua 2, fiind eliminati – însa niciunul din cei calificati la ziua 3 nu pot fi siguri întro clasare în bani, deoarece locurile platite încep cu locul 80.

Sursa: pokernews.ro



Trei romani merg mai departe la European Poker Tour