Formula 1

Schumacher, cel mai rapid in antrenamentele din China

Germanul Michael Schumacher a stabilit, vineri, timpul de referinta in a doua sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Chinei.
Pilotul echipei Mercedes AMG a oprit cronometrul la 1:35.973 si l-a devansat astfel pe britanicul Lewis Hamilton cu doua zecimi de secunda.

Cei doi echipieri de la Red Bull-Renault, Sebastian Vettel si Mark Webber, au completat topul patru, dupa ce minute bune campionul mondial Vettel a ocupa prima pozitie in clasamentul intermediar.

Locul al cincilea i-a revenit germanului Nico Rosberg de la Mercedes, iar pe sase s-a clasat Jenson Button.

Japonezul Kamui Kobayashi (Sauber), Paul di Resta (Force-India), Nico Hulkenberg (Force-India) si Fernando Alonso (Ferrari) au completat topul zece.

Inceputul weekend-ului de la Shanghai a stat sub semnul ploii, Hamilton fiind cel mai rapid in primele antrenamente cu 1:37.106 dupa ce a acoperit doar sapte tururi.

Campionul mondial din 2008 a fost urmat la peste o secunda de cei doi piloti Mercedes, in continuare echipele Sauber si Red Bull-Renault venind grupat in topul sapte.

Calificarile de la Shanghai vor fi in direct pe Onlinesport.ro, sambata de la ora 9, iar cursa, duminica, tot in direct dar de la ora 10.

Onlinesport


Schumacher, cel mai rapid in antrenamentele din China