Formula 1

Vettel are incredere in KERS-ul Red Bull

Pilotul german Sebastian Vettel si-a exprimat increderea in capacitatea sistemului KERS al masinii sale de a-i genera plusul de putere necesar unei bune performante in Marele Premiu al Turciei.
Echipa Red Bull-Renault a avut probleme cu sistemul KERS in debutul sezonului, dar odata cu Grand Prix-ul de la Istanbul lucrurile vor reintra in normal din acest punct de vedere pentru echipa lui Christian Horner.

Pauza de Paste a fost folosita de inginerii Red Bull aflati sub conducerea lui Adrian Newey pentru a repara KERS-ul si a-l aduce la capacitatea maxima pentru cursele care urmeaza in calendarul competitional.

''Am avut cateva probleme cu acest dispozitiv, dar oamenii din echipa noastra au lucrat la repararea acestuia. De aceea nu-mi fac niciun fel de griji pentru cursa urmatoare'', a spus Vettel pentru revista Auto Motor und Sport.

Liderul clasamentului pilotilor a mai dezvaluit ca motorului RB7 i-au fost aduse cateva imbunatatiri pentru weekend-ul de cursa din Turcia.

Marele Premiu de la Istanbul va fi in direct pe Onlinesport.ro sambata si duminica, atunci cand vom transmite calificarile si cursa propriu-zisa.

Onlinesport

 



Vettel are incredere in KERS-ul Red Bull