Formula 1

Echipa Marussia Virgin si-a lansat monopostul la Londra

Evenimentul a avut loc, luni, intr-un cadru inedit, studiourile BBC din Londra gazduind lansarea formatiei care din acest an va concura sub licenta rusa.

 

Noul model denumit MVR-02 a fost dezvelit in prezenta celor doi piloti principali, germanul Tiimo Glock si belgianul Jermome D'Ambrosio, care incepand din acest sezon l-a inlocuit pe brazilianul Lucas di Grassi.

 

''Suntem nerabdatori sa concuram sub numele de Marussia Virgin si sa recompensam increderea pe care compania rusa ne-a acordat-o in cadrul acestui proiect. In 2011 urmarim obtinerea de rezultate pozitive, dupa un 2010 in care am primit botezul in Formula 1. Avem o linie interesanta de piloti, cu Timo, care a facut o treaba excelenta in circumstantele dificile din sezonul precedent, si talentatul Jerome'', a declarat John Booth, directorul echipei cu sediul la Dinnington.

Monopostul MVR-02 vine cu un desen schimbat fata de 2010, partea frontala fiind complet modificata. De asemenea, pachetul aerodinamic din spate a fost imbunatatit, astfel ca Marussia Virgin se prezinta cu ambitii mari la startul noului sezon.

La fel ca in sezonul precedent, echipa Marussia Virgin va folosi propulsoarele V8 furnizate de Cosworth.

Glock si D'Ambrosio vor testa noul monopost de joi si pana duminica pe circuitul Jerez de la Frontera (Spania), unde este programata cea de-a doua sedinta de teste din acest presezon.

Mediafax



Echipa Marussia Virgin si-a lansat monopostul la Londra