Formula 1

Montoya exclude revenirea in Formula 1

Pilotul columbian Juan Pablo Montoya a declarat ca exclude posibilitatea revenirii in Formula 1 si ca este foarte multumit in seria americana NASCAR.
"Unii oameni mi-au spus ca ar trebui sa revin in F1, dar eu sunt fericit in NASCAR. Cred ca este evident ca in acest moment nu exista nicio sansa pentru a reveni in Marele Circ", a spus Montoya potrivit site-ului prensa.com

Columbianul in varsta de 35 ani a criticat desfasurarea Grand Prix-urilor din F1, spunand ca in continuare cursele sunt plictisitoare.

"Am urmarit finala de la Abu Dhabi si totul a fost ca pe vremuri. O masina este mai rapida cu o secunda decat alta si cu toate acestea nu o poate depasi. Explicati oficiala este ca circuitul a fost de vina, dar asa a fost mereu in Formula 1", a mai spus Montoya.

Fostul pilot al echipei Williams a mai adaugat ca germanul Sebastian Vettel a castigat pe merit titlul mondial.

Montoya a concurat in Formula 1 intre 2001 si 2006 pentru echipele Williams si McLaren (foto), obtinand sapte victorii, 13 pole positionuri, 30 de urcari pe podium si 307 puncte. Columbianul a luat startul in 95 de curse inainte de a face trecerea in NASCAR, unde a castigat trei curse (doua in Sprint Cup si una in Nationwide Series).

In prezent Montoya piloteaza masina cu numarul 42 a echipei Earnhardt Ganassi Racing, terminand sezonul 2010 pe locul 17 la general.

Onlinesport


Montoya exclude revenirea in Formula 1