Formula 1

Alonso vede o lupta in patru pentru titlul din 2011

Pilotul spaniol Fernando Alonso considera ca in sezonul urmator nu mai putin de patru echipe se vor implica in lupta pentru titlul mondial, pe langa Red Bull, McLaren si Ferrari fostul dublu campion implicand si gruparea Mercedes in batalia de la varf.
"Vreau sa o iau de la capat si ma astept ca patru echipe sa se bata pentru suprematie. Consider ca alaturi de noi, Red Bull si McLaren un cuvant greu de spus il va avea si Mercedes", a spus Alonso.

Desi a pierdut titlul din 2010 dupa o grava eroare de strategie in ultima cursa din Abu Dhabi, Alonso ramane optimist si lauda echipa Ferrari pentru eforturile depuse de-a lungul sezonului.

"Sunt mandru de ce a reusit Scuderia in acest an. Chiar daca n-am avut cea mai buna masina la dispozitie, ne-am mentinut in lupta pentru titlu pana la ultima curs. Intr-o cursa ca cea de la Abu Dhabi orice se putea intampla. Formula 1 este un sport si mai putin o indeletnicire matematica", a mai spus Alonso.

Spaniolul a incheiat sezonul pe locul secund in ierarhia pilotilor, pierzand titlul mondial in fata germanului Sebastian Vettel pentru doar patru puncte.

Onlinesport


Alonso vede o lupta in patru pentru titlul din 2011