Formula 1

Alonso: "Se poate intampla orice"

Lider al clasamentului mondial inaintea ultimei curse a sezonului, spaniolul Fernando Alonso s-a clasat pe locul trei in calificarile Marelui Premiu al Emiratelor Arabe Unite, rezultat care in opinia pilotului de la Ferrari lasa lupta pentru titlul mondial deschisa oricarui rezultat. Cursa de la Abu Dhabi va fi in direct pe Onlinesport.ro, duminica, incepand cu ora 15.
"Cred ca suntem intr-o pozitie asemanatoare cu cea din urma cu doua zile inaintea antrenamentelor. Stim care sunt candidatii la titlu, iar in cursa de duminica se poate intamplat absolut orice", a spus Alonso.

Fostul dublu campion mondial a mai opinat ca pentru a fi sigur de castigarea campionatului trebuie in primul rand sa termine cursa de pe circuitul Yas Marina.

"In cursa orice se poate intampla, iar noi avem nevoie sa completam cele 55 de tururi fara nicio problema. Va fi o cursa dificila, o cursa lunga, dar suntem intr-o pozitie care ne ofera un avantaj in fata celorlalti", a adaugat Alonso.

Spaniolul a facut referire si la sesiunea de calificari desfasurata sambata dupa-amiaza: "A fost o sedinta complicata pentru toata lumea, mai ales in Q2 si Q3 cand situatia in frunte s-a schimbat foarte repede de la o secunda la alta. Prima incercare in final nu a fost prea reusite, traficul din primul sector impiedicandu-ma sa scot un timp bun. Am stiut insa ca setul de pneuri soft ma poate ajuta, asa ca am tras tare in final obtinand acest foarte bun loc trei".

Onlinesport


Alonso: "Se poate intampla orice"