Formula 1

Alonso despre Massa: "M-as bucura sa castige in Brazilia"

Aflat in pozitia de principal favorit la castigarea titlului mondial, spaniolul Fernando Alonso nu-l scoate din ecuatia Grand Prix-ului Braziliei pe coechipierul sau Felipe Massa, despre care spune ca ar vrea sa-l vada invingator.
"Cred ca Felipe este foarte puternic aici la Interlagos si mai consider ca cel mai bun lucru pentru noi ar fi ca el sa castige cursa. Astfel ar obtine 25 de puncte in fata tuturor celorlalti concurenti in lupta pentru titlu.

"Diferenta dintre locurile doi, trei si respectiv patru este tot mai mica, asa ca ne-ar ajuta enorm ca Felipe sa castige. Ingrijorarea mea este data de cele 25 de puncte si mai ales ca acestea sa fie obtinute de un alt contracandidat", a spus Alonso.

La randul sau, Felipe Massa a dat asigurari ca va face tot ce-i sta in putinta pentru a se impune in fata propriilor suporteri.

"Voi face tot posibilul pentru a castiga aceasta cursa in primul rand pentru suporterii brazilieni. Este adevarat ca dupa cursa din Germania (n.r. - cand Massa i-a cedat deliberat prima pozitie lui Alonso) oamenii de aici m-au primit cu foarte multa caldura si m-au incurajat sa merg mai departe", a spus Massa.

Marele Premiu al Braziliei de la Interlagos debuteaza, vineri, cu primele doua sesiuni de antrenamente libere. Onlinesport.ro va transmite in direct calificarile (sambata) si cursa (duminica).

Onlinesport


Alonso despre Massa: "M-as bucura sa castige in Brazilia"