Formula 1

Alonso ramane concentrat: "Facem calcule abia in Abu Dhabi"

Spaniolul Fernando Alonso nu se imbata cu apa rece dupa succesul din Coreea de Sud, in urma caruia a urcat pe prima pozitie a clasamentului general.
Urmeaza cursa din Brazilia unde echipierul de la Ferrari a castigat de fiecare data cele doua titluri pe care le are in palmares, dar chiar si asa ibericul ramane concentrat.

"In mod natural am amintiri foarte frumoase de pe acest circuit, deoarece la Interlagos mi-am asigurat practic cele doua titluri mondiale, in 2005 si 2006. De fiecare data cand merg la Sao Paolo este o senzatie speciala pentru minte si atmosfera este cu adevarat grozava.

"Nu vreau sa ma gandesc in acest moment la sansele ca istoria sa se repete pentru mine in Brazilia. Stiu ca teoretic este posibil, dar nu conteaza delor pentru mine calculele hartiei", a spus Alonso pentru site-ul oficial al Scuderiei Ferrari.

Spaniolul a adaugat ca vrea sa ramana concentrat si cu picioarele pe pamant, la fel cum a fost la ultimele curse.

"Incercam sa facem o treaba cat mai buna, fara greseli si cu dorinta declarata de a ne invinge adversarii. Am mai spus-o si o repet din nou: vom face calculele matematice la Abu Dhabi", a completat Alonso.

Marele Premiu al Braziliei este programat in intervalul 5-7 noiembrie pe circuitul Jose Carlos Pace din Interlagos.

Onlinesport


Alonso ramane concentrat: "Facem calcule abia in Abu Dhabi"