Formula 1

Ecclestone primeste un cadru ajutator si arata degetul (galerie foto)

O imagine cu Bernie Ecclestone mai putin obisnuita face astazi senzatie pe Internet. Seful F1 arata degetul, aflat in standul Red Bull, dupa cei de a primit cadou un cadru ajutator dotat cu doua cani de bautura energizanta. Iata imaginea in detaliu, precum si altele in care se vad butoanele speciale ale cadrul lui Bernie. In stire aflati si ce si-a dorit Ecclestone o data cu implinirea varstei de 80 de ani.
Foto: Apasati aici pentru a vedea toate detaliile din imaginea de mai sus, precum si volanul cadrului, cu butoanele speciale

Red Bull i-a facut lui Ecclestone acest cadou cu ocazia implinirii venerabilei varste de 80 de ani.

Cadrul nu este unul obinsuit, ci are doua doze de Red Bull atasate, precum si un volan si o aripa frontala de monopost.

Pe cadru se mai afla si niste butoane, cu comenzile pe care Bernie ar trebui sa le foloseasca cel mai des. Pe unul dintre butoane scrie "Viagra", pe altul "Sora medicala", iar pe un al treilea "Pasquale" - cu referire la asistentul care il insoteste mereu oriunde ar fi, Pasquale Lattuneddu. Volanul mai are butoane de "Contabil" si "Avocat", dar si un altul pe care scrie "Cash limiter" - "Limitator de bani lichizi".

In momentul in care a facut fotografia cu acest cadru in fata presei, alaturi de Sebastian Vettel, in garajul Red Bull, Ecclestone le-a aratat fotografilor degetul din mijloc, combinand umorul cu gestul obscen.

Evenimentul a avut loc cu ocazia Marelui Premiu al Coreei de Sud. Ziua lui Ecclestone a fost ieri, dar nu s-a auzit de ea, pentru ca asa cum spune chiar el "Nu imi plac petrecerile".

Intrebat ce isi doreste cu adevarat la 80 de ani, Ecclestone a spus "vreau doar sa ajung acolo". 

Onlinesport F1



Ecclestone primeste un cadru ajutator si arata degetul (galerie foto)