Formula 1

Barrichello sare din nou la gatul lui Schumacher

Disputa celor veterani ai Formulei 1 este departe de a se fi incheiat, brazilianul Rubens Barrichello criticandu-l pe septuplul campion mondial dupa calificarile Marelui Premiu al Coreei de Sud.
Pilotul brazilian al echipei Williams l-a acuzat pe germanul de la Mercedes ca l-a obstructionat in timpul partii secunde a calificarilor.

"Nu vreau ca aceasta disputa sa devina prea personala. Am avut probleme in trecut si acestea s-au repetat in Ungaria. Eu sunt un tip cu picioarele pe pamant, foarte de treaba si sunt foarte respectuos atat pentru pilotii rapizi, cat si pentru cei mai lenti. Toti facem greseli si pentru asta uneori ne cerem scuze", a spus Barrichello.

Brazilianul si-a exprimat nemultumirea dupa ce Schumacher i-a intrerupt un tur foarte rapid in a doua parte a sesiunii de calificare.

"Eram intr-un tur rapid, iar el avea oglinzi sa ma vada si nu trebuia sa astepte interventia echipei prin statia radio pentru a-mi face loc. Sunt putin suparat pentru ca doar cu noroc am ajuns in Q3 dupa acel incident cu Michael", a adaugat Barrichello.

In cele din urma Barrichello a incheiat calificarile pe locul zece, chiar in spatele lui Schumacher, astfel ca cei doi vor imparti linia a cincea la startul cursei care va fi transmisa, duminica, in direct pe Onlinesport.ro, incepand cu ora 9.

Onlinesport


Barrichello sare din nou la gatul lui Schumacher