Formula 1

Alonso recunoaste superioritatea Red Bull la Yeongam

Aflat in lupta directa cu Vettel si Webber pentru titlul mondial, spaniolul Fernando Alonso nu s-a ferit sa recunoasca, vineri, superioritatea celor doi piloti ai echipei Red Bull pe traseul sud-coreean de la Yeongam.
"De regula nu prea suntem interesati de timpii obtinuti in antrenamentele de vineri, dar am simtit ca este un circuit pe care monoposturile Red Bull pot obtine rezultate remarcabile.

"Cu toate acestea credem ca aici nu va fi la fel de usor pentru ei sa se impuna cum au facut-o la Suzuka, chiar daca raman in continuare favoriti la victorie", a declarat Alonso.

Fostul dublu campion mondial a mai spus ca-i place desenul noului traseu de la Yeongam, desi in opinia sa ultimul viraj poate cauza multe probleme pilotilor.

"Imi plac virajele 4, 5 si 6 de la finalul primei linii drepte. Formeaza o combinatie foarte interesanta. Mai cred ca se pot face depasiri in virajele 3 si 4 de asemenea. Cel mai rau viraj este ultimul, unde monoposturile ating foarte tare zona de rulare", a opinat Alonso, ocupantul locurilor 15 si respectiv doi in primele antrenamente de la Yeongam.

Onlinesport


Alonso recunoaste superioritatea Red Bull la Yeongam