Formula 1

Vettel ramane increzator ca poate castiga titlul

Pilotul Sebastian Vettel nu si-a pierdut optimismul inaintea ultimelor trei curse ale sezonului, declarand ca mai are sansa la titlul mondial in pofida celor 14 puncte care il despart de liderul Mark Webber. Onlinesport.ro transmite la sfarsitul acestei saptamani, in direct, calificarile (sambata de la ora 8) si cursa (duminica de la ora 9) din Coreea de Sud.
"Desi am avut parte de mult ghinion in prima parte a sezonului, acum sunt intr-o pozitie buna, iar masina s-a prezentat foarte bine la ultimele curse.

"Kimi Raikkonen a demonstrat in 2007 ca se poate castiga campionatul chiar si dupa o recuperare de 17 puncte. Atunci finlandezul a pilotat la maxim pentru a castiga curse, dar a avut parte si de rezultate favorabile din partea celorlalti contracandidati", a spus Vettel.

Vettel considera ca lupta pentru titlul din acest an ramane deschisa inaintea ultimelor trei curse ale anului.

"Fiecare dintre noi se afla in pozitia de a castiga, desi unii stam mai bine si altii mai putin bine. Pana la urma este vorba de o cursa deschisa oricarui deznodamant", a adaugat Vettel.

De cealalta parte, australianul Mark Webber sustine ca nu se gandeste la titlu si ca vrea sa obtina cel mai bun rezultat in fiecare dintre cursele ramase.

"Ar fi ridicol sa calculez sansele pe care le am in vederea castigarii campionatului. Orice se poate intampla, iar cursa pentru titlu ramane deschisa. Daca voi castiga urmatoarele doua curse, atunci totul va fi incheiat", a punctat Webber.

Marele Circ a poposit la sfarsitul acestei saptamani pentru prima data in Coreea de Sud, circuitul de la Yeongam, cel mai nou din peisajul F1, gazduind in premiera pentru republica asiatica un Grand Prix de acest nivel.

Onlinesport


Vettel ramane increzator ca poate castiga titlul