Formula 1

TVR a intrerupt Formula 1 ca sa il dea pe Basescu

TVR a intrerupt la ora 16:43 Marele Premiu de Formula 1 de la Singapore si l-a mutat pe TVR1  ca sa transmita in direct declaratii ale lui Traian Basescu. El a spus ca nu se afla la Palatul Cotroceni in timpul manifestatiei politistilor si i-a acuzat pe acestia de incalcarea legii.
Basescu a tinut sa faca declaratii despre ceea ce s-a intamplat vineri, cand a decis sa renunte la serviciile Politiei Romane, dupa ce politistii au protestat in fata Palatului Cotroceni strigand "Iesi afara, javra ordinara".

"Singurii care au incalcat legea in cadrul manifestarilor din aceste luni au fost politistii. Un act ilegal ramane un act ilegal. Cei sapte mii de politisti au efectuat un mars ilegal, cand ei trebuie sa vegheze la legalitatea manifestarilor din Romania. Au avut o dificultate in aplicarea legii si au facut-o in uniforma de serviciu", a spus Basescu.

"Politia este acum o instituie asociata de romani cu o institutie care nu respecta legea. De aceea, nu mai apelez in escorta mea la angajatii Ministerului de Interne, ii cunosc si ii simpatizez pe toti, insa nu mai pot apela la ei".

Onlinesport


TVR a intrerupt Formula 1 ca sa il dea pe Basescu