Formula 1

Schumacher nu-si face iluzii inaintea cursei de la Monza

Experienta septuplului campion mondial Michael Schumacher il indeamna pe acesta spre o atitudine rezervata inaintea Marelui Premiu al Italiei, configuratia circuitului de la Monza, in opinia pilotului german, nefiind una care sa avantajeze echipa Mercedes.
"La Spa am avut parte de o cursa disputata si am obtinut un rezultat rezonabil tinand cont de circumstante. In schimb, cursa viitoare de la Monza poate fi de asemenea antrenanta pentru noi, dar intr-un cu totul alt mod. Ma astept sa avem parte de un weekend foarte solicitant", a declarat Schumacher.

Campionul german a continuat: "Am vazut in nenumarate ocazii acest sezon ca circuite precum cel de la Monza nu sunt in avantajul nostru. Cu toate acestea vom merge in Italia pregatiti pentru a obtine cel mai bun rezultat posibil.

Pilot al Scuderiei Ferrari intre 1996 si 2006, Michael Schumacher a fost intotdeauna privit in templul vitezei de la Monza ca un adevarat zeu de catre suporterii italieni.

"La nivel personal, astept cu nerabdare intoarcerea la Monza, locul unde multi ani am fost primit cu multa caldura", a adaugat Schumacher.

Marele Premiu al Italiei gazduit de circuitul din Monza se va desfasura intre 10-12 septembrie, calificarile si cursa urmand a fi transmise in direct de Onlinesport.ro

Onlinesport


Schumacher nu-si face iluzii inaintea cursei de la Monza