Formula 1

Hamilton, ingrijorat de traficul de la Monte-Carlo

Fostul campion mondial Lewis Hamilton s-a declarat ingrijorat de trafic in perspectiva Marelui Premiu al Principatului Monaco, cursa care va avea loc pe strazile din Monte-Carlo la finalul acestei saptamani.
"Ar putea fi un dezastru pe circuit. Pe Lucas di Grassi l-am depasit de patru ori in timpul cursei de la Barcelona. Este una dintre cele mai mari diferente pe care le-am avut in Formula 1 pana acum", a declarat Hamilton.

Britanicul de la McLaren-Mercedes a continuat: "Va fi foarte mare aglomeratie pe circuit cu aceste diferente uriase intre masini. Piloti intarziati sunt ajunsi atat de repede din urma incat totul pare ireal. Din fericire nu au fost incidente pana acum din aceasta cauza, dar la Monte-Carlo va fi o cursa grea".

In legatura cu sansele sale de a obtine un rezultat pozitiv, Hamilton este increzator: "Simt ca am o ocazie buna in acest la Monte-Carlo. Avem o pasina puternica, iar mie imi place foarte mult circuitul. Am obtinut rezultate bune in trecut si simt ca aceasta este cea mai buna masina McLaren pe care am pilotat-o vreodata".

Marele Premiu al Principatului Monaco, a sasea etapa a sezonului, se va desfasura la sfarsitul acestei saptamani pe circuitul stradat din Monte-Carlo.

Primele sesiuni de antrenamente libere sunt programate, conform traditiei monegasce, in ziua de joi, urmand ca sesiunea de calificari sa fie sambata si, evident, cursa duminica.

Onlinesport


Hamilton, ingrijorat de traficul de la Monte-Carlo