Formula 1

Button, surprins de lupta stransa pentru titlu

Campionul mondial Jenson Button se arata surprins de lupta stransa de la varful ierarhiei Formulei 1, primii sapte piloti fiind clasati in doar noua puncte.
"Ramane o lupta stransa la varf si sunt surprins intr-un fel de aceasta situatie. Nu cred ca am fost singurul pilot care am crezut ca noul sistem de punctaj va fi avantajos pentru pilotii rapizi in comparatie cu cei care reusesc sa fie doar constanti", a spus Button pentru site-ul sau oficial.

"Cu toate acestea se observa dupa primele trei curse ca a fi constant in clasament ramane un atribut important. Trebuie sa mai asteptam cateva curse pentru a intelege cum influenteaza noul sistem de punctaj ordinea in ierarhie", a adaugat Button.

Lider in ierarhia pilotilor dupa trei Mari Premii este brazilianul Felipe Massa, care a adunat un total de 39 puncte fara insa a bifa vreo victorie.

Desi au cate un succes in actualul sezon, spaniolul Fernando Alonso si germanul Sebastian Vettel sunt pe locul secund cu 37 puncte, in timp ce britanicul Jenson Button este doar al patrulea, cu 35 puncte.

Onlinesport


Button, surprins de lupta stransa pentru titlu