Formula 1

Schumacher asteapta sezonul european pentru a vedea adevaratul potential

Pilotul Michael Schumacher a declarat dupa antrenamentele de la Sepang ca se simte tot mai bine pe circuit si ca adevaratul potential al monopostului sau va fi vazut la Barcelona unde vor fi efectuate mai multe modificari modelului Mercedes.
"Malaysia este fara indoiala un punct important pentru acest sezon, dar nu stiu daca va conta chiar asa de mult pentru intreg sezonul. Abia la Barcelona, unde vom aduce cateva imbunatatiri monopostului, vom cunoaste cu adevarat pozitia noastra in campionat", a declarat Schumacher.

Multiplul campion mondial a adaugat ca echipa a avut o evolutie "mai mult sau mai putin asteptata" in antrenamentele de la Sepang, tururile bune reusite de Mercedes venind pe fondul problemelor altor echipe si in conditiile unor strategii foarte diferite privind combustibilul.

"In general sunt multumit de rezultatele din antrenamente, evolutia in cele doua sesiuni fiind peste asteptarile noastre. Am avut o mica problema cu franele dimineata, dar dupa ce am rezolvat ritmul pe circuit a fost unul bun. Cu toate acestea trebuie sa fim realisti in legatura cu performanta noastra si sa admitem ca mai avem de recuperat fata de echipele din frunte", a spus septuplul campion mondial.

Revenit in activitate dupa trei ani de pauza, Michael Schumacher a mai spus ca se simte din ce in ce mai bine la volanul monopostului sau si se asteapta la rezultate tot mai bune.

Onlinesport


Schumacher asteapta sezonul european pentru a vedea adevaratul potential