Formula 1

Fernando Alonso cel mai rapid in ultimele antrenamente libere

Spaniolul Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp in sesiunea de antrenamente libere programata, sambata dimineata, pe circuitul Sakhir din Bahrain. Iata rezultatele antrenamentelor de vineri si sambata. Noul sezon de Formula 1 a inceput si  pe Forum, unde este deschis si un sondaj. Calificarile Marelui Premiu al Bahrainului sunt programate incepand cu ora 13:00, in direct pe Onlinesport.ro
Echipierul de la Ferrari a fost inregistrat cu timpul de 1:54.099, fiind mai rapid cu 269 miimi de secunda fata de germanul Nico Rosberg de la Mercedes.

Dupa problemele intampinate in sesiunea secunda de vineri, australianul Mark Webber (Red Bull-Renault) a urcat in pozitia a 3-a, la 401 miimi de Alonso, in timp ce Michael Schumacher a fost cronometrat cu al patrulae timp.

In aceeasi secunda cu Alonso s-au mai clasat Sebastian Vettel (Red Bull-Renault), Felipe Massa (Ferrari) si Jenson Button (McLaren-Mercedes).

Cel mai bine clasat dintre reprezentantii noilor echipe a fost germanul Timo Glock (Virgin), acesta avand o intarziere de 5.074 secunde. La polul opus s-a situat din nou indianul Karun Chandhok, care nici de aceasta data nu a reusit sa iasa pe circuit pentru un tur cronometrat.

Onlinesport


Fernando Alonso cel mai rapid in ultimele antrenamente libere