Formula 1

Lupta stransa in Formula 1

Presezonul Formulei 1 s-a incheiat cu opt piloti clasati intr-un interval de o jumatate de secunda. Pe langa surprizele Force India si Williams, in top se afla nume care au sanse reale la prima cursa din Bahrein (14 martie).

Lewis Hamilton, la egalitate cu Mark Webber, au stabilit cel mai bun timp al ultimei saptamani din presezon de pe circuitul de la Montmelo, 1:20.4.

Au urmat in ordine Felipe Massa (1:20.5), Sebastian Vettel (1:20.6),  Fernando Alonso  (1:20.6) si Michael Schumacher (1:20.7), pilotii favoriti care au stabilit timpi superiori celorlalte monoposturi.

Duminica a fost o zi frumoasa, fata de restul saptamanii asa ca pilotii au putut iesi pe traseu fie pentru a simula  tururi de calificare, fie incarcati cu combustibil ca la un debut de cursa. Pe asfalt uscat, timpii au inceput sa fie din ce in ce mai buni, iar numele de mai sus au mari sanse de a fi vazute in fruntea grilei de la Bahrein.

Unul dintre cei mai constanti piloti cu tururi de pista bune a fost Hamilton, britanicul inregistrand constant 1:23, ceea ce il face mare favorit pentru prima cursa a sezonului.

Onlinesport


Lupta stransa in Formula 1