Formula 1

VIDEO: Schumacher la revenirea pe circuit, primele imagini

Pilotul german Michael Schumacher s-a declarat multumit de rezultatele obtinute dupa prima zi a testelor private de la Jerez, unde septuplul campion mondial de Formula 1 pregateste revenirea in Marele Circ.


La volanul unui monopost de GP2 al echipei Super Nova, echipat cu un motor Renault cu opt cilindrii in V, Schumacher a acoperit un total de 52 tururi, vantul si ploaia dovedindu-se principalii adversari ai germanului pe pista din sudul Spaniei.

"M-am simtit confortabil pe circuit inca de la prima iesire si toate simturile mele au fost in alerta totala. Ziua a fost una in ansamblu buna, pentru ca dupa foarte mult timp am avut posibilitatea sa pilotez o masina foarte asemanatoare cu cea existenta in acest moment in Formula 1", a declarat Michael Schumacher.

Michael Schumacher, 41 ani, va reveni in competitia Formulei 1 in acest sezon la volanul unui monopost Mercedes Grand Prix, germanul urmand a face din nou echipa cu inginerul de succes Ross Brawn, cei doi colaborand in perioada de glorie petrecuta la Ferrari.

Primul test oficial pentru Schumacher la volanul monopostului Mercedes GP este asteptat pentru 1 februarie pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia.

Onlinesport


VIDEO: Schumacher la revenirea pe circuit, primele imagini