Formula 1

Massa ii pune frana lui Schumacher: "O sa vad daca il las la Valencia"

Nerefacut dupa accidentul in care a primit in cap o bucata de amortizor la viteza de 250km/h, Felipe Massa se gandeste deja sa ii ia locul bunului samaritean Michael Schumacher la Valencia. La aflarea vestii ca Schumi il va inlocui la Ferrari, pilotul brazilian nu a reactionat deloc prieteneste si ar fi gata sa conduca si chior.

Deja Massa se simte mai bine la cap si la ochi, nu are afectiuni neurologice si a anuntat prin medicul sau ca doreste sa piloteze in urmatorul Mare Premiu, cel de la Valencia, pe 23 august, cursa in care urma sa fie inlocuit de Michael Schumacher.

Medicul lui Massa spune ca pilotul este pe zi ce trece mai bine: "Nu are probleme la ochi, este mai bine, poate merge prin camera si chiar in aceasta dimineata si-a facut singur dus ca o persoana normala. Asadar, numai vesti bune. Se gandeste numai la pilotaj, este ideea lui fixa si crede ca va fi gata pentru Valencia. Nu are nici o frica sa revina in Spania".

Conform aceleiasi surse, Massa a reactionat printr-o gluma cu doua taisuri, alaturi de cunoscuti si prieteni, cand a auzit ca va fi inlocuit la Marele Premiu al Europei de Schumacher: "O sa vad daca il las la Valencia pe Schumacher , eu nu glumesc".

Michael Schumacher s-a hotarat sa revina in F1 pentru a-i lua locul lui Massa, accidentat, din datorie si simt de raspundere pentru echipa, sentimente pe care pilotul brazilian nu pare totusi sa i le impartaseasca.

Pilotul brazilian Felipe Massa, ranit in timpul calificarilor de la Marele Premiu al Ungariei, va parasi, duminica, spitalul din Budapesta, unde a fost internat, si isi va petrece perioada de convalescenta in Brazilia.

Potrivit postului de televiziune m1, Felipe Massa va fi transportat cu un elicopter, duminica, pana la aeroportul Budapesta Ferihegy, dupa care va calatori pana in Brazilia la bordul unui avion sanitar.

Felipe Massa a fost lovit in cap, sambata, in calificarile de la Hungaroring, de o bucata dintr-un amortizor al unui monopost Brawn GP condus de compatriotul sau Rubens Barrichello, care se afla pe circuit chiar in fata masini pilotate de vicecampionul mondial, ce rula cu mai mult de 250 km/h. Massa, care a suferit rani la craniu si la un ochi, si-a pierdut cunostinta, fiind dus la un spital din Budapesta, unde a fost operat. Massa a parasit, miercuri, sectia de terapie intensiva a spitalului.


Onlinesport



Massa ii pune frana lui Schumacher: "O sa vad daca il las la Valencia"