Formula 1

Massa despre masinile Brawn GP: "Concureaza intr-o alta liga"

Brazilianul Felipe Massa a declarat dupa calificarile Marelui Premiu al Australiei ca echipa Brawn Grand Prix isi poate asigura titlul mondial dupa foarte putine curse daca vor continua in ritmul aratat la Melbourne.
"Daca vor merge asa in continuare isi vor adjudeca titlul la jumatatea sezonului. Intotdeauna ne-am asteptat sa fie putin in fata noastra, dar nici chiar la o diferenta asa de mare. Am sperat ca vom avea o sesiune de calificari mai stransa si ca o clasare in topul cinci ar fi posibila, dar a fost foarte dificil de atins", a declarat Massa, clasat in final pe pozitia a saptea.

Vicecampionul mondial din 2008 nu si-a pierdut inca speranta si are incredere ca Ferrari poate reveni in lupta de la varf. "Sunt optimist si increzator in echipa mea. Stiu ca putem obtine rezultatele pe care le dorim, asa ca trebuie sa muncim foarte mult in perioada urmatoare. Nu va fi usor, mai ales dupa ce am avut un astfel de inceput".

Kubica intareste opinia lui Massa: "Masinile Brawn au fost imposibil de ajuns"

Pilotul polonez a reusit sa se claseze cu monopostul sau BMW-Sauber in pozitia a patra si admite ca ar fi putut termina chiar in fata lui Sebastian Vettel, dar ca masinile Brawn s-au dovedit imbatabile.

"Privind la situatia inregistrata se pare ca unele masini sunt foarte puternice, precum Brawn, Toyota si Williams. Cei de la Brawn au fost imposibil de ajuns, dar cred ca locul al treilea ar fi fost posibil", a spus Kubica pentru BBC.

Onlinesport


Massa despre masinile Brawn GP: "Concureaza intr-o alta liga"