Champions League

Barcelona - Chelsea, cifre si fapte

Fernando Torres a jucat pe Camp Nou 6 partide si a inscris de 5 ori. Barcelona este a doua echipa din lista sa contra careia a marcat cel mai mult, 7 goluri din 10 partide in Primera Division. In prima liga engleza Torres are doar trei goluri in acest sezon. Si altele.

- Barcelona a adunat 3 partide la rand fara victorie, lucru care nu se mai intamplase de pe 28 ianuarie, atunci cand avusese trei egaluri consecutive cu Real Madrid (in Cupa ), precum si cu Villarreal si Valencia (in campionat).

- Al optulea gol pentru Iniesta in acest sezon si al noualea pentru el in cele 77 de partide jucate in Liga Campionilor. A dat trei in Liga in acest sezon.

- Al treilea gol pentru Busquetes in Liga Campionilor de la debutul sau in sezonul 2008/2009. El nu mai marcase de pe 25 septembrie 2010, intr-un meci de campionat cu Athletic.

- Pentru Ramires a fost al treilea gol marcat in zece meciuri de Liga Campionilor.

- Primul cartonas rosu incasat de Terry in Liga Campionilor,in 85 de meciuri.

- Chelsea nu a castigat niciodata pe Camp Nou, are 2 infrangeri si 3 egaluri.

- Messi continua fara gol in poarta lui Chelsea in Liga Campionilor, alaturi de Rubin Kazan, Inter Milan, Liverpoolsi  Udinese.

- Turcul Cakir a mai arbitrat Barcelona in sezonul 2010/2011, 1-1 contra lui Rubin Kazan. El a arbitrat-o si pe Chelsea in acest sezon, 4-1 in victoria cu Spartak.

Onlinesport



Barcelona - Chelsea, cifre si fapte