Champions League

Real Madrid merge in semifinale dupa un show total

Real Madrid s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor la capatul unui meci superb cu Apoel Nicosia, pe care l-a castigat cu 5-2. Madrilenii merg in semifinale dupa un 8-2 la general.
Victoria categorica obtinuta in meciul tur nu l-a determinat pe Jose Mourinho sa-si odihneasca oamenii de baza.

Real Madrid a aliniat o formula de top si a inceput in forta, sufocandu-i pe ciprioti inca din primele minute.

Primele sanse au fost ratate de Ronaldo, Kaka si Higuain, insa fostul rapidist Urko Pardo a avut o serie de interventii bune in startul meciului.

Portarul spaniol nu a putut face insa nimic in minutul 27, cand Marcelo a centrat perfect din banda stanga, iar Ronaldo a aparut din linia a doua si a marcat nestingherit.

Zece minute mai tarziu, Real Madrid si-a majorat diferenta, Kaka sutand superb din afara careului, direct in vinclu.

In partea secunda, Real Madrid s-a relaxat si a inceput sa faca un joc steril de posesie la mijlocul terenului, iar cipriotii au prins curaj.

Ramas singur cu Casillas in minutul 67, Manduca a facut 1-2, iar pentru Real au urmat cateva momente de emotii, cipriotii presand tot mai intens.

Peste doar zece minute, Cristiano Ronaldo i-a linistit de tot pe portughezi, sutand superb din lovitura libera de la 30 de metri, lateral stanga. Mingea s-a dus in vinclu dupa ce a lovit bara.

Intrat la pauza, Callejon a punctat si el in minutul 80, dupa o preluare superba cu pieptul. Festivalul de goluri a continuat, de aceasta data cipriotii aflandu-se la finalizare. In minutul 82, Solari l-a invins fara probleme pe Casillas dintr-un penalty acordat in urma unui fault comis de Altintop.

Spectatorii de pe Santiago Bernabeu au avut ocazia sa vada un nou gol superb in minutul 84, Di Maria umilindu-l pe Urko Pardo cu un lob de la 20 de metri.

A fost ultimul gol al unui meci superb, ce a clarificat calificarea Realului in semifinale, unde va da peste Bayern Munchen.

Onlinesport


Real Madrid merge in semifinale dupa un show total