Champions League

Spectacol galactic marca Real Madrid si trupa lui Mourinho este aproape in semifinale

Real Madrid a profitat, marti seara, de superioritatea numerica aparuta dupa eliminarea lui Peter Crouch si a administrat un usturator 4-0 formatiei londoneze Tottenham Hotspur, in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor. Togolezul Adebayor a marcat primele doua goluri, pentru ca argentinianul Di Maria si portughezul Ronaldo sa inchida tabela cu goluri unul mai spectaculos ca celalalt. Meciul a fost LIVE pe Onlinesport.ro
Atmosfera incendiara creata de cei aproape 80.000 de suporteri madrileni a dat aripi jucatorilor echipati in alb complet, Real Madrid avand trei suturi spre poarta lui Gomes in primele patru minute.

La ultimul dintre acestea, mingea expediata de Di Maria a fost respinsa in corner, faza de la colt ducand la deschiderea scorului.

Mingea aruncata in marginea careului de sase metri a fost reluata decisiv cu capul de Adebayor si tabela s-a modificat in premiera cu largul concurs al portarului de la Tottenham.

Misiunea madrilenilor a fost serios usurata dupa ce Peter Crouch a 'reusit' contraperformanta de a primi doua cartonase in primele 15 minute, intrand astfel in cartea de istorie a Ligii Campionilor pentru cea mai rapida eliminare.

Adebayor si-a trecut in cont dubla in minutul 57 dupa o faza aproape trasa la indigo cu cea de la primul gol. A fost un corner scurt batut de Ronaldo pana la Marcelo, iar centrarea acestuia l-a gasit ideal demarcat in centrul careului pe impunatorul atacant togolez.

Acelasi jucator a trecut pe langa hat-trick in minutul 66, dar parada lui Gomes a facut ca tabela sa ramana neschimbata. Adebayor a fost apoi ovationat la scena deschisa in minutul 75, cand i-a lasat locul in teren argentinianului Gonzalo Higuain.

Chiar si in absenta togolezului imprumutat pentru aceasta a doua jumtate de sezon de la Manchester City, Real Madrid a continuat sa domine jocul in fata unei echipe care nu si-a mai regasit forma din duelurile cu Inter sau Milan.

Angel Di Maria a ridicat scorul la 3-0 in minutul 72 cu cel mai frumos gol al meciului. Mijlocasul argentinian a trimis la vinclu din coltul careului, fara replica din partea lui Gomes.

Intrat in finalul meciului chiar in locul ultimului marcator, brazilianul Kaka l-a servit ideal pe Ronaldo in minutul 87 si acesta a stabilit scorul final cu un voleu la coltul scurt.

Cele doua formatii au inceput in urmatoarele garnituri:

Real Madrid: 1-Iker Casillas; 4-Sergio Ramos, 3-Pepe, 2-Ricardo Carvalho, 12-Marcelo; 14-Xabi Alonso, 24-Sami Khedira (10-Lassana Diarra 61); 22-Angel Di Maria (8-Kaka 77), 23-Mesut Ozil, 7-Cristiano Ronaldo; 28-Emmanuel Adebayor (20-Gonzalo Higuain 75).

Tottenham Hotspur: 1-Heurelho Gomes; 22-Vedran Corluka (19-Sebastien Bassong 80), 13-William Gallas, 20-Michael Dawson, 32-Benoit Assou-Ekotto; 7-Aaron Lennon, 30-Sandro, 14-Luka Modric, 3-Gareth Bale; 11-Rafael Van Der Vaart (18-Jermain Defoe 46); 15-Peter Crouch.

Arbitru: Felix Brych (Germania)

Onlinesport


Spectacol galactic marca Real Madrid si trupa lui Mourinho este aproape in semifinale