Champions League

Guardiola: "Arsenal e o echipa curajoasa, jocul lor seamana cu cel al Barcelonei"

Antrenorul FC Barcelonei, Josep Guardiola, a declarat ca Arsenal, adversara catalanilor în optimile Ligii Campionilor, potrivit tragerii la sorti de vineri, este o echipa "curajoasa", care are un stil de joc asemanator cu cel al formatiei sale, informeaza AFP.

"Speram sa refacem cele doua mari meciuri ale sezonului trecut (scor 2-2, 4-1) contra unei echipe care ataca si se apara cu balonul, la fel ca Barca. Nu au niciun jucator care sa evolueze slab. Este o echipa curajoasa, cu un stil de joc definit de mai multi ani. Pot conta pe un jucator ca Nasri, care se afla într-un moment foarte bun, si sunt sigur ca Cesc Fabregas va fi într-o forma buna pentru optimile de finala ale Ligii Campionilor", a spus Josep Guardiola.

Întrebat de o posibila sa plecare în Anglia, unde este dorit de Chelsea, Guardiola a raspuns: "Momentan, nu ma gândesc la o plecare în Premier League, asa cum nu ma gândesc nici sa ramân foarte multi ani la Barcelona!".

La rândul sau, tehnicianul formatiei Arsenal, Arsene Wenger, a declarat ca nu se gândeste la revansa. "Ne dorim sa ne calificam. Daca este dificil? Da. Daca este posibil? Da. Barcelona este incontestabil favorita competitiei si o echipa faimoasa, însa ei nu trebuie sa ne subestimeze. Cred ca suntem mai buni decât anul trecut si acum avem ocazia sa demonstram asta", a spus Arsene Wenger.

FC Barcelona a eliminat echipa Arsenal în sferturile de finala ale Ligii Campionilor, sezonul 2009-2010.

Mediafax



Guardiola: "Arsenal e o echipa curajoasa, jocul lor seamana cu cel al Barcelonei"