Champions League

Mourinho iese la atac: "A fost offsaid la golul doi al Milanului"

Antrenorul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, a declarat, miercuri seara, dupa remiza cu AC Milan, scor 2-2, din grupa G a Ligii Campionilor, ca al doilea gol marcat de Filippo Inzaghi a fost din pozitie clara de offsaid.

"Primul gol al echipei AC Milan a venit dupa o faza la care Pepe a alunecat. La al doilea a fost ofsaid clar. În sa nu vreau sa vorbesc despre Pepe sau arbitraj, am jucat foarte bine în aceasta seara si golul egalizator al lui Pedro Leon a fost meritat", a spus Mourinho la postul Sky Sport.

De cealalta parte, antrenorul Massimiliano Allegri considera echitabil rezultatul. "Adversarii nostri au fost mai buni în prima repriza. În repriza a doua, am avut o reactie buna. Îmi pare sau ca nu am reusit sa mentinem rezultatul în ultimele minute de joc. Real Madrid este puternica în atac, are o tehnica foarte buna. Noi ar fi putut sa fim mai buni la constructia jocului", a spus tehnicianul echipei AC Milan.

AC Milan si Real Madrid au remizat, miercuri seara, scor 2-2, intr-o partida contand pentru Grupa G a Ligii Campionilor.

Onlinesport



Mourinho iese la atac: "A fost offsaid la golul doi al Milanului"