Champions League

Van Gaal: "Clujul nu evolueaza precum o echipa adevarata"

Antrenorul formatiei Bayern Munchen, Louis van Gaal, a declarat, miercuri, dupa victoria din meciul cu CFR Cluj, scor 4-0, ca gruparea ardeleana are multi jucatori tehnici, dar nu evolueaza ca o echipa adevarata, transmite trimisul MEDIAFAX.

"Clujul are multi jucatori tehnici, dar nu evolueaza precum o echipa adevarata. Sunt foarte multumit de jocul nostru, cu exceptia începuturilor de repriza. Cam 80 de minute am jucat bine, am stat bine pe teren si am marcat multe goluri. Echipa mea a jucat mult mai bine decât în meciul de la Munchen. Cheia jocului de astazi a fost Schweinsteiger", a spus Van Gaal.

Campioana României, CFR Cluj, a fost învinsa, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), de formatia germana Bayern Munchen, în etapa a IV-a a grupei E a Ligii Campionilor, germanii asigurându-si calificarea în optimile competitiei în urma acestui rezultat.

Bastian Schweinsteiger: "Vrem sa câstigam toate cele sase meciuri din grupa E"

Mijlocasul Bastian Schweinsteiger a declarat, miercuri, ca Bayern Munchen si-a propus sa câstige toate cele sase meciuri din grupa E a Ligii Campionilor, precizând ca regreta faptul ca nu va putea evolua în partida cu AS Roma, din etapa a V-a, dupa ce a primit un cartonas galben cu CFR.

"A fost un rezultat foarte bun, se vede ca jocul începe sa ne mearga din ce în ce mai bine. Nu înteleg de ce am primit acel cartonas galben, vroiam foarte mult sa ajung la Roma, este un oras foarte frumos, dar acum se pare ca voi fi nevoit sa ma duc doar în vacanta. Avem patru victorii din patru meciuri, vrem sa facem 6 din 6 pâna la finalul grupelor. Nu stiu daca CFR a fost slaba în aceasta seara, dar cu sigurnata noi am jucat bine", a spus Bastian Schweinsteiger, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Marcatorul primelor trei goluri ale echipei germane, Mario Gomez, a declarat ca este bucuros pentru cele opt goluri reusite în ultimele sase meciuri, dar mai multumit este de faptul ca Bayern joaca din ce în ce mai bine. "Faptul ca am reusit trei goluri acum si am marcat opt goluri în ultimele sase meciuri este valorizant, însa cel mai important este ca echipa joaca din ce în ce mai bine. Mi-am regasit încrederea si simt ca antrenorul are încredere în mine", a spus Gomez.

La rândul sau, capitanul Philipp Lahm a declarat, dupa meci, ca jucatorii echipei Bayern au ramas concentrati în partida cu CFR toate cele 90 de minute. "Am facut un meci bun si am ramas concentrati timp de 90 de minute, chiar daca a existat o atmosfera ciudata înaintea acestei partide. Chiar de la intrarea în joc, am demonstrat adversarului ca suntem seriosi. În celelalte meciuri, nu am jucat catastrofic, însa nu prea am marcat. Victoriile din ultimele meciuri ne dau încredere si siguranta. Nu este înca totul perfect, pentru ca nu putem fi multumiti ca suntem la zece puncte distanta de liderul din Bundesliga, Borussia Dortmund", a mai spus Lahm.

Mediafax



Van Gaal: "Clujul nu evolueaza precum o echipa adevarata"