Champions League

Presa germana despre CFR Cluj: "Manipulatorii de meciuri, blatistii"

Iata ce scrie presa germana despre meciul cu CFR Cluj, care se va disputa in aceasta seara, de la ora 21:45, in direct pe Onlinesport.ro
Bild: "Bayern vrea sa clarifice accesul în primavara europeana. Bayern stie ca daca o învinge pe CFR, e aproape sigur în optimi. Apoi bavarezii se pot concentra linistiti pe cursa de revenire în Bundesliga."

RP Online:
"Bayern poate face un pas important spre faza urmatoare a competitiei, cu o a treia victorie în grupa. Mario Gomez poate demonstra din nou de ce e în stare, mai ales ca românii au început foarte slab sezonul"

Kicker: "Daca trece de outsiderul CFR Cluj, Bayern e ca si calificata în faza eliminatorie. Doua victorii cu CFR sunt necesare, iar campioana României nu lasa impresia ca e capabila sa strice socotelile bavarezilor"

Die Welt: ""Adversarii lui Bayern au progresat rapid, însa sunt supranumiti "manipulatorii de meciuri" în România. Metodele prin care au urcat în fiecare an sunt contestate de adversari, care arunca acuzatii dure cum ar fi coruperea arbitrilor sau presiunea exercitata mediatic împotriva oponentilor. CFR-istii sunt supranumiti "blatistii" de catre fanii celorlalte echipe din România"


Presa germana despre CFR Cluj: "Manipulatorii de meciuri, blatistii"