Champions League

Bayern mizeaza pe forma lui Gomez in meciul cu CFR Cluj

Mario Gomez este cel mai in forma jucator al echipei din Munchen inaintea confruntarii cu CFR Cluj din Liga Campionilor, mai ales dupa ce internationalul german a reusit un hattrick contra lui Hannover 96 in ultima etapa din Bundesliga. Accesati aceasta pagina pentru a vedea ce l-a inspirat pe Gomez.
Atacantul german a declarat dupa meciul de sambata ca a fost inspirat de salvarea celor 33 de mineri prinsi intr-o galerie subterana din Chile, mai ales ca unul dintre supravietuitori se numea chiar Mario Gomez.

"Trebuie sa multumesc oamenilor din Chile. Când am vazut ca unul dintre primii mineri scosi la suprafata se numea Mario Gomez, am stiut ca va fi meciul meu", a declarat Gomez.

In varsta de 25 ani, Gomez considera ca cele trei reusite ale sale reprezinta un semn din partea destinului, in conditiile in care 33 de mineri au fost salvati in Chile, iar el poarta numarul 33 pe tricou.

Singurul gol marcat de Mario Gomez in Liga Campionilor in tricoul lui Bayern dateaza din 8 decembrie 2009, cand formatia bavareza s-a impus pe teren propriu in fata celor de la Juventus Torino, scor 4-1.

Gomez, care nu mai marcase in Bundesliga din luna februarie, va fi titularizat de antrenorul Louis Van Gaal in meciul cu CFR Cluj, dubla in urma careia Karl-Heinz Rummenigge, presedintele lui Bayern, spera sa obtina cat mai multe puncte posibile.

Meciul Bayern Munchen-CFR Cluj se va disputa, marti seara, incepand cu ora 21:45, si va putea fi urmarit in direct pe Onlinesport.ro

Onlinesport


Bayern mizeaza pe forma lui Gomez in meciul cu CFR Cluj