Champions League

Presa italiana: "Trebuie sa multumim Fortunei pentru bara salvatoare la ocazia lui Traore"

Presa italiana apreciaza ca echipa AS Roma a trecut cu bine testul cu CFR Cluj din grupa E a Ligii Campionilor, scor 2-1, subliniind ca Marco Borriello a marcat o bijuterie de gol, remarcând si norocul italienilor la ocaziile românilor.

"Roma, super Borriello", a titrat Corriere dello Sport. "Roma s-a impus gratie lui Mexes si a golului superb reusit de Borriello, facând inutila reusita lui Rada. Borriello a reusit o perla, o capodopera. Roma ia trei puncte cheie", a comentat sursa citata.

Gazzetta dello Sport a titrat: "Roma trece cu bine testul". "Borriello a scos o bijuterie, românii au dat emotii prin Rada si au amenintat poarta lui Lobont pâna la final, dar Roma a tinut de scor. Roma a spart gheata în Liga Campionilor. Din cauza actiunilor talentatului Culio, Roma a aratat putine si a muncit din greu, dar a obtinut trei puncte obligatorii. Trebuie sa multumim Fortunei pentru bara salvatoare la ocazia ivorianului Traore la scorul de 0-0, dar Roma a facut diferenta mai degraba prin individualitati decât printr-un joc de echipa. Mexes a înscris un gol de aur, apoi Borriello a reusit o bijuterie balistica. Românii au jucat bine, au fost rapizi pe contraatac, penetrarile ivorianului Traore, un jucator cu forta si coordonare, au dat emoții. Roma a scapat ușor la ocaziile sale. Roma a fost zguduita de bara sa din prima parte, aceasta teroare le-a redeschis ochii, dar Cluj și Traore au ramas periculosi. Echipa romana a rezolvat meciul în câteva minute", a subliniat cotidianul italian.

"Borriello, gol de antologie. CFR Cluj a fortat în final, dar oamenii lui Ranieri au rezistat si au smuls punctele", a notat Tutto Mercato Web. "Roma a suferit pe Olimpico, nu se astepta nimeni. Pâna la urma, a venit izbavirea", a scris Il Giornale.

"Roma surâde, Mexes si Borriello au transat soarta partidei în doua minute, învingând expeditiv practica echipa din Cluj", a comentat La Stampa.

Tuttosport a scris: "Roma, adevarata durere. Roma si-a complicat viata mai bine de o ora pâna ce cuplul Mexes-Borriello a rezolvat meciul. CFR a jucat bine, cu inteligenta, s-a închis bine si a mizat pe contraatac. Roma a trecut cu bine peste forcingul de final al oaspeților, apoi fluierul arbitrului a adus liniștea lui Ranieri".

Campioana României, CFR Cluj, a pierdut, marti, în deplasare, cu scorul de 1-2, meciul sustinut în compania echipei italiene AS Roma, contând pentru etapa a doua a grupei E a Ligii Campionilor. Gazdele au marcat prin Mexes '69 si Borriello '71, iar oaspetii au punctat prin Rada '78.

Mediafax


Presa italiana: "Trebuie sa multumim Fortunei pentru bara salvatoare la ocazia lui Traore"