Champions League

Borriello: "A fost mai greu decat ne-am asteptat"

Atacantul Marco Borriello a declarat dupa meciul AS Roma - CFR Cluj, scor 2-1 în grupa E a Ligii Campionilor, ca victoria cu echipa campioana a României s-a conturat mai greu decât se astepta.

"Am înscris un gol cu atât mai important cu cât ne-a permis sa câstigam primele trei puncte în aceasta competitie de prestigiu. A fost mai greu decât ne-am asteptat, dar am avut ocazii. Important e ca am luat toate punctele. Trebuie sa remediem ce n-a fost bine în aceasta seara", a spus Borriello.

Președintele Rosella Sensi a afirmat ca "baieții s-au descurcat bine, sunt trei puncte importante, dar nu decisive": "Roma a demonstrat ca este un grup bun. Borriello a marcat un gol fabulos, dar astfel de goluri apar când esti sustinut de întreaga echipa".

Antrenorul AS Roma, Claudio Ranieri, a declarat ca echipa sa a suferit în finalul partidei. "CFR a avut o mare ocazie când atacantul lor ivorian, foarte bun, a trimis în bara. Am fost precauti la contraatacurile lor. Echipa a luptat si a câstigat un nou meci dupa victoria cruciala cu Inter din campionat. Trebuie sa fim mai compacti, dar ne asteptam sa avem probleme în fata unor astfel de echipe, care joaca în spatele mingii. Am stiut sa contracaram acest stil. Atacantul lor, care se descurca pe spatii mici si Culio au fost periculosi. Golul lor a redeschis meciul si ne-a facut sa tremuram. Am avut posesie, ocazii, trebuia sa câstigam", a spus Ranieri.

Directorul sportiv Daniele Prade a mentionat ca Roma a obținut un succes important, în conditiile în care Bayern domina grupa. "Trebuie sa câstigam tot acasa, e vital pentru moral. Borriello a jucat foarte bine, e un atacant pur, avem un atac de nivel înalt", a spus el.

Fundasul Paolo Castellini a declarat ca Roma "a avut ceva de furca" în fata echipei CFR Cluj. "Am facut un joc bun si am câstigat meritat", a precizat Castellini.

Fundașul francez Philippe Mexes, autorul primului gol, a declarat ca Roma a câstigat "la limita un meci disputat": "Am întâlnit o echipa care a mizat pe contraatac, CFR a avut un vârf foarte bun, numarul 9, foarte tânar, dar am muncit foarte mult".

Mediafax

 



Borriello: "A fost mai greu decat ne-am asteptat"