Champions League

Rummenigge: "Abia astept meciul cu CFR Cluj"

Presedintele gruparii Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, a declarat ca asteapta cu nerabdare intalnirea cu CFR Cluj, adversara in grupa E a Ligii Campionilor, deoarece campioana Romaniei este antrenata de fostul sau coechipier de la Inter Milano, Andrea Mandorlini.

"Trebuie sa fim atenti la fiecare adversar, trebuie sa fim precauti. In special Roma și Basel sunt doua echipe impotriva carora e dificil sa joci. Personal, astept duelul cu CFR Cluj, acolo antreneaza un fost coechipier de la Inter Milano", a spus Rummenigge.

Antrenorul Louis van Gaal s-a declarat incantat de tragerea la sorți, in timp ce mijlocasul Mark van Bommel a afirmat ca "putea fi si mai greu": "Vom intalni trei echipe dificile. Oricum, e clar ca Bayern e favorita grupei".

Fundasul Philipp Lahm a mentionat ca echipa sa are cele mai mari sanse de calificare. "Sunt bucuros ca vom juca cu Basel si ne vom reintalni cu Thorsten Fink. Roma e un adversar dificil, pe CFR n-o știu inca, dar cred ca vom trece de grupe", a spus el.

Mijlocasul Bastian Schweinsteiger a declarat ca grupa E este una "provocatoare": "Trebuie sa fim atenti la CFR Cluj, a castigat la Roma acum doi ani in grupele Ligii Campionilor".

Atacantul Thomas Muller este sigur ca echipa sa se va concentra la toate meciurile, pentru a nu avea grijile calificarii.

"Grupa buna pentru Bayern, care poate privi inainte cu incredere", noteaza cotidianul Bild.

Mediafax



Rummenigge: "Abia astept meciul cu CFR Cluj"