Champions League

Mandorlini viseaza la primavara europeana

Antrenorul formatiei CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat, joi seara, ca spera intr-o calificare a echipei ardelene in primavara europeana, indiferent ca este vorba de Liga Campionilor sau Liga Europa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Sper ca Juan Culio sa inscrie din nou, asa cum a facut-o si acum doi ani. E o grupa grea, dar speram sa ne calificam in primavara europeana. Nu conteaza unde, in Champions League sau Europa League, important e sa mergem mai departe. Ne gandeam ca vom juca cu o echipa din Italia, iar Arpy Paszkany sigur va fi fericit ca jucam cu Bayern. Sper sa avem o prestatie buna", a declarat Mandorlini.

Campioana Romaniei, CFR Cluj, va evolua in grupa E a Ligii Campionilor, alaturi de formatiile Bayern Munchen (Germania), AS Roma (Italia) si FC Basel (Elvetia), conform tragerii la sorti de joi de la Monte Carlo.

Mandorlini: Schalke 04 reprezinta o sansa importanta pentru Deac

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat, joi, ca atacantul Ciprian Deac are o sansa importanta de a evolua intr-un campionat puternic, daca transferul sau la formatia Schalke 04 se va pefecta.

"Sunt foarte mandru de Deac, e ca si un copil pentru mine. E o sansa importanta pentru el. Ne va lipsi mult. Sper sa joace bine la Schalke", a afirmat Mandorlini.

In schimb, presedintele clubului clujean, Iuliu Muresan, nu a dorit sa comenteze posibilul transfer al lui Deac: "Nu pot sa zic prea multe despre situatia lui Deac. Cand vom sti ceva sigur va vom da detalii".

Ciprian Deac, 24 de ani, se afla deja in Germania, unde efectuaza vizita medicala la Schalke.

Mediafax



Mandorlini viseaza la primavara europeana