Champions League

Muresan, multumit de tragerea la sorti

Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat, joi seara, ca se bucura pentru ca echipa campioana va juca din nou cu AS Roma in grupele Ligii Campionilor, insa a precizat ca ar fi preferat grupa D, cu FC Barcelona si Panathinaikos Atena.
"Ma bucur ca am evitat grupele G si A, cele mai grele ale competitiei. As fi preferat grupa cu Barcelona si Panathinaikos. E o grupa relativ echilibrata. Pentru echipele din urna a 4-a in orice grupa ar fi nimerit era la fel de greu. M-am bucurat ca am picat cu Roma si i-am spus lui Culio sa dea doua goluri din nou, la fel ca acum doi ani. Bayern Munchen este o mare forta. Are jucatori mari, te toaca si te macina tot meciul. Noi ne putem compara cu Basel, suntem cam de acelasi nivel. Sper la locul trei in grupa si, cu putina sansa, poate chiar la pozitia secunda. Bayern si Roma asigura o reteta financiara buna. Sa joci pe Allianz Arena e un lucru extraordinar. Arpad Paszkany a locuit langa Olympiastadion, fostul stadion al lui Bayern, deci va fi un meci special pentru el. Roma o sa ne ia mult mai in serios decat acum doi ani, sunt sigur de asta", a declarat Muresan.

Campioana Romaniei, CFR Cluj, va evolua in grupa E a Ligii Campionilor, alaturi de formatiile Bayern Munchen (Germania), AS Roma (Italia) si FC Basel (Elvetia), conform tragerii la sorti de joi de la Monte Carlo.



Muresan, multumit de tragerea la sorti