Champions League

Van Gaal: "Inter a meritat victoria"

Desi a pierdut finala Ligii Campionilor, antrenorul olandez al echipei Bayern Munchen, Louis Van Gaal, a gasit puterea de a recunoaste cu fair play superioritatea celor de la Inter Milano.
"Nu am fost suficient de buni pentru a ne impune jocul. Inter doar a reactionat, dar au castigat pe merit. Cele doua goluri au fost marcate in fractiuni de secunda, iar jucatorii mei au inteles dupa acest meci ca micile detalii fac diferenta", a spus Van Gaal.

Olandezul a continuat: "Totusi raman cu impresia ca am fi putut castiga. Nu a fost mare diferenta intre cele doua echipe. Noi am atacat mai mult, Inter s-a aparat, dar pentru a-i invinge trebuia sa fim intr-o forma mare, iar noi nu am fost. Inter a meritat victoria".

Portarul Hans Jorg Butt a declarat la randul sau ca formatia lui Jose Mourinho a castigat meritat: "S-au aparat foarte bine si au castigat meritat. Nu am reusit sa ne facem jocul si sa trecem de apararea lor. Inter are jucatori extraordinari".

Capitanul Mark van Bommel a declarat ca ratarea lui Muller din partea secunda, cand a germanul a sutat in portarul Julio Cesar, a fost cheia meciului: "Nu cea mai buna echipa a castigat, dar cu siguranta cea mai eficienta. Daca Muller reusea sa marcheze atunci ar fi fost un alt deznodamant. Nu este un repros pentru ca Muller a marcat multe goluri importante in acest sezon".

Onlinesport


Van Gaal: "Inter a meritat victoria"