Champions League

Zanetti: "Este cel mai bun moment al carierei mele"

Capitanul formatiei Internazionale Milano, Javier Zanetti, a declarat, sâmbata seara, ca se afla în cel mai bun moment al carierei sale, dupa ce a câstigat Liga Campionilor, scor 2-0, cu Bayern Munchen, informeaza agentia Datasport.

"Asteptam de 15 ani acest trofeu. Pot spune ca este cel mai bun moment al carierei mele. Pot spune ca sunt capitanul marelui Inter. Azi ma simt mai puternic ca ieri. Gandurile mele s-au îndreptat spre familia si copiii mei. Acest trofeu este un dar pentru presedintele Moratti. Nu puteam face nimic în acest sezon, mai bine de atât nu se poate, asa ca nu ma gândesc la Cupa Mondiala (n.r. - unde Zanetti nu a fost convocat). Se simte ca Mourinho pleaca. Ne pare rau, victoria este meritul lui", a afirmat Zanetti.

Zanetti s-a aflat sâmbata la meciul 700 pentru Inter, fiind primul jucator care a primit trofeul finalei din bratele presedintelui UEFA, Michel Platini.

Inter Milano, cu românul Cristian Chivu titular, a câstigat Liga Campionilor, învingând în finala de la Madrid, cu scorul de 2-0, echipa germana Bayern Munchen.

Mediafax



Zanetti: "Este cel mai bun moment al carierei mele"