Champions League

Mourinho lasa Interul si se duce la Madrid

La terminarea finalei castigate a Ligii Campionilor, Jose Mourinho a recunoscut ca pleaca de la Inter Milano si se duce la Real Madrid. "Am nevoie de noi  obiective mai inalte. Sunt satul de Italia", a spus portughezul. Vezi si care va fi primul transfer al lui Real in era Mourinho.
Mou va semna pe trei ani si va avea un salariu total pe aceasta perioada de 10 milioane de euro. Dupa  meciul cu Bayern, Mourinho si-a si inceput activitatea la Real, anuntandu-l pe Florentino Perez numele primul transfer: Maicon.

"Am nevoie de noi stimulti, de noi riscuri", a spus Mourinho la conferinta de presa de dupa meci. "Vreau sa devin primul antrenor care castiga Liga Campionilor cu trei echipe diferite. Real Madrid a fost singurul club care s-a interesant de mine. Nu am vorbit cu nimeni de acolo, asa am promis ca imi duc treaba pana la capat la Inter si apoi vad. Am oferit toata inima si puterea mea la Inter si de aceea acum ma simt liber sa imi aleg viitorul".

"Inca sunt antrenorul lui Inter. Daca voi deveni tehnicianul lui Real inseamna ca o fac din cauza ca o echipa enorma vrea sa isi asume alaturi de mine niste obiective",a incheiat portughezul.

Onlinesport


Mourinho lasa Interul si se duce la Madrid