Champions League

Mourinho: "Nu voi antrena niciodata Barcelona"

Tehnicianul portughez Jose Mourinho a declarat, dupa calificarea cu formatia sa Internazionale Milano in finala Ligii Campionilor, ca nu ar putea sa antreneze niciodata echipa FC Barcelona.
"Nu sunt prost sa cred ca aceasta ura a fanilor catalani se poate transforma in dragoste. Respect Barca si nu voi uita niciodata ce mi-a oferit acest club timp de patru ani, dar s-a creat o atmosfera in jurul meu care nu poate fi pozitiva. Este clar ca-mi voi incheia cariera fara sa antrenez Barcelona", a spus Mourinho.

Lusitanul a continuat: "Daca nu i-as fi eliminat, atunci nu m-ar fi privit acum cu ura. Inaintea meciului Figo mi-a spus ca este calm si relaxat pentru ca eu sunt personajul pe care acum suporterii catalani il urasc cel mai mult".

Mourinho a explicat si cheia succesului de pe Nou Camp, formatia sa aplicand o tactica defensiva in fata masinii de fotbal a Barcelonei.

"Nu am vrut mingea pe Nou Camp, deoarece ne-am fi pierdut pozitiile defensive, asa ca nu ne-a interesat posesia balonului. Le-am spus jucatorilor mei ca putem lasa mingea sa ne ajute si pentru asta trebuie sa ramanem organizati si sa blocam orice spatiu", a completat Mourinho.

De cealalta parte, Guardiola a spus: "Am pierdut in fata unei echipe mari, cu un antrenor mare. Vrem sa ne revansam castigand campionatul, apoi vom reveni pentru o noua incercare in Liga Campionilor. Nu am ce sa le reprosez jucatorilor mei".

Internazionale Milano s-a calificat, miercuri seara, in prima finala de Liga Campionilor dupa 38 ani, dupa ce a eliminat pe detinatoarea trofeului, FC Barcelona, cu scorul cumulat de 3-2.

Catalanii au obtinut o victorie de palmares in returul de pe Nou Camp, scor 1-0, unicul gol al meciului fiind marcat de Pique in minutul 86.

Oaspetii au evoluat cu un jucator mai putin incepand cu minutul 28, Thiago Motta, fost echipier al Barcelonei, fiind eliminat pentru o duritate comisa asupra lui Sergio Busquets.

Onlinesport


Mourinho: "Nu voi antrena niciodata Barcelona"