Champions League

Puel: "Pentru calificarea in finala ar fi trebuit sa facem un meci perfect"

Antrenorul formatiei Olympique Lyon, Claude Puel, a recunoscut superioritatea echipei Bayern Munchen, în meciul de marti, scor 0-3, în semifinalele Ligii Campionilor, apreciind ca pentru o calificare în finala, gruparea franceza ar fi trebuit sa faca o partida perfecta, informeaza AFP.

"Trebuie sa felicit echipa Bayern, care a fost superioara, mai ales la nivelul calitatii jocului. Bayern a fost absolut impresionanta. Nu a scazut ritmul niciun moment. Pentru a spera la calificare ar fi trebuit sa facem un meci perfect si nu a fost cazul", a afirmat Puel.

Claude Puel a subliniat ca regreta scorul mare la care a pierdut echipa sa, dar si eliminarea brazilianului Cris. El a mentionat ca nu se teme ca ar putea fi demis, apreciind ca echipa sa a avut evolutii bune de-a lungul sezonului în Liga Campionilor.

Echipa germana Bayern Munchen s-a calificat în finala Ligii Campionilor, dupa ce a câstigat, marti, cu scorul de 3-0 (1-0), meciul disputat, în deplasare, în fata formatiei franceze Olympique Lyon, din mansa retur a semifinalelor competitiei.

Mediafax



Puel: "Pentru calificarea in finala ar fi trebuit sa facem un meci perfect"