Champions League

Lyon si Bayern lupta pentru finala Ligii Campionilor

Olympique Lyon si Bayern Munchen se vor intalni, marti seara de la ora 21:45, in meciul care va decide prima finalista a acestei editii a Ligii Campionilor. Meciul pleaca de la 1-0 pentru nemti, insa francezii promit un infern pe Stade Gerland.
Francezii spera sa ajunga in prima finala a Ligii Campionilor din istorie, iar pentru a face acest lucru au beneficiat de sprijinul Ligii franceze, care a amanat meciul din campionat cu AS Monaco.

In schimb, Bayern a jucat la Monchengladbach si a facut un pas gresit in cursa pentru castigarea titlului, scor 1-1, iar vinovat a fost gasit Franck Ribery, dupa ce acesta a tratat cu superficialitate o faza din prelungirile meciului.

Mijlocasul francez nu se va afla pe teren in confruntarea de pe Stade Gerland, el fiind suspendat dupa cartonasul rosu primit ca urmare a faultului odios facut asupra lui Lisandro Lopez.

Louis van Gaal nu va putea conta nici pe Pranjici si Timosciuk, in timp ce Van Buyten si Demichelis vor fi probabil recuperati dupa accidentarile din ultima perioada.

De partea cealalta, Olympique Lyon are un singur absent, veteranul Toulalan, suspendat din cauza cumulului de cartonase galbene.

Echipele probabile:

Lyon: Lloris - Reveillere, Boumsong, Cris, Cissokho - Makoun, Gonalons, Kallstrom - Govou, Lisandro Lopez, Gomis
Antrenor: Claude Puel

Bayern: Butt, Lahm, Van Buyten, Demichelis, Contento - Robben, Van Bommel, Schweinsteiger, Olici - Muller, Klose
Antrenor: Louis van Gaal

Onlinesport


Lyon si Bayern lupta pentru finala Ligii Campionilor