Champions League

Puel: "Portarul Hugo Lloris a fost determinant"

Antrenorul echipei Olympique Lyon, Claude Puel, a declarat, miercuri, dupa ce formatia sa a eliminat pe Girondins Bordeaux în sferturile de finala ale Ligii Campionilor, ca portarul Hugo Lloris a fost determinant, informeaza AFP.

"Calificarea este importanta pentru acest club. A fost superb si îmi felicit jucatorii. Am gestionat mult mai bine jocul în repriza secunda, iar adversarii au încercat sa impuna un ritm de joc scazut. Hugo Lloris a fost determinant. Este un portar cu care se poate merge la drum, poate merge la Cupa Mondiala", a spus Puel.

Presedintele clubului Olympique Lyon, Jean-Michel Aulas, a afirmat ca simte o bucurie imensa. "A trecut mult timp pâna am reusit sa depasim faza sferturilor de finala. Mereu aveam impresia ca ne lipseste ceva. Si de aceasta data, golul lui Chamakh a venit sa ne puna multe semne de întrebare pâna la finalul meciului. În acest moment simt o bucurie imensa. De acum suntem linistiti, calmi si treptat putem transforma totul într-o bucurie de nedescris", a precizat Aulas.

Formatia franceza Olympique Lyon s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, dupa ce a eliminat în sferturile competitiei pe Girondins Bordeaux, scor general 3-2, în ciuda esecului, de miercuri, din deplasare, scor 0-1 (0-1), din meciul retur. În partida tur, Olympique Lyon a câstigat, pe teren propriu, cu scorul de 3-1.

În semifinalele competitiei, Olympique Lyon va întâlni echipa germana Bayern Munchen.

Semifinalele Ligii Campionilor vor avea loc la 20/21 aprilie (tur) si 27/28 aprilie (retur).

Mediafax



Puel: "Portarul Hugo Lloris a fost determinant"