Champions League

Ferguson ii acuza pe germani ca au provocat eliminarea lui Rafael

Managerul echipei Manchester United, Sir Alex Ferguson, a vorbit in termeni critici despre jucatori germani ai echipei Bayern Munchen, pe care i-a acuzat de provocarea eliminarii brazilianului Rafael.
"Era o faza la 35 metri de poarta. Nu era nicio amenintare, iar arbitrul nu a luat nicio decizie pana nu a fost inconjurat si presat de jucatorii de la Bayern. Este un comportament tipic pentru germani. Asa sunt ei", a spus Ferguson.

De cealalta parte, Louis van Gaal, a declarat: "Stiam ca Anglia era recunoscuta pentru spiritul sau de corectitudine. Acum ma confrunt cu trei comentarii tendentioase si nu mi se pare ca mai exista vreo urma de fair play. Nu impartasesc opinia lui Sir Alex. Controlul face parte din caracterul unui fotbalist si fiecare jucator trebuie sa-si cunoasca rolul pe teren. Cand ai luat un galben trebuie sa te astepti ca la urmatorul vei fi eliminat".

Manchester United a invins pe Bayern Munchen, miercuri seara, cu 3-2, in mansa retur a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, dar formatia germana a obtinut calificarea in semifinale datorita golurilor marcate pe Old Trafford. In tur a fost 2-1 pentru bavarezi.

Onlinesport


Ferguson ii acuza pe germani ca au provocat eliminarea lui Rafael