Champions League

Mourinho: "Inter Milano are acum mentalitatea necesara pentru a castiga Liga Campionilor"

Tehnicianul portughez Jose Mourinho a declarat, marti, ca echipa Internazionale Milano s-a calificat meritat în semifinalele Ligii Campionilor, apreciind ca performanta se datoreaza faptului ca jucatorii sai au mentalitatea necesara pentru a câstiga chiar trofeul, informeaza Gazzetta dello Sport.

"Am ajuns în semifinale meritat. Este o schimbare totala în istoria clubului Inter din ultimii ani. Avem o echipa care are încredere, care poate sau nu sa câstige Liga Campionilor, dar care are mentalitatea necesara", a spus Mourinho la finalul meciului câstigat de italieni, cu scorul de 1-0, în fata formatiei TSKA Moscova, în mansa retur a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor.

La rândul sau, mijlocasul echipei italiene, Esteban Cambiasso, a precizat ca Inter Milano nu a venit sa apere rezultatul din meciul tur. "Calificarea în semifinale este o performanta, dar acum vrem sa jucam finala. Nu am venit la Moscova sa aparam rezultatul din tur. Am venit sa jucam si am demonstrat asta. Am facut un meci mare, am jucat cu determinare. Daca vom continua sa jucam asa, ne vom simti din ce în ce mai bine. Nu conteaza cu cine vom juca în semifinale, trebuie sa ne concentram la urmatorul meci din campionat, cu Fiorentina", a spus Cambiasso.

Internazionale Milano, la care evolueaza românul Cristian Chivu, s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, eliminând echipa rusa TSKA Moscova, scor general 2-0, dupa victoria obtinuta, marti, în deplasare, scor 1-0 (1-0). În tur, italienii învinsesera cu scorul de 1-0.

Inter Milano nu s-a mai calificat în semifinalele Ligii Campionilor din 2003.

Mediafax



Mourinho: "Inter Milano are acum mentalitatea necesara pentru a castiga Liga Campionilor"