Champions League

Guardiola: "Nu am mai jucat niciodata atat de bine in deplasare in Liga Campionilor"

Tehnicianul echipei FC Barcelona, Josep Guardiola, a declarat, miercuri, dupa remiza cu Arsenal Londra, scor 2-2, ca formatia catalana nu a mai jucat niciodata atât de bine într-un meci din deplasare din Liga Campionilor, informeaza AFP.

"Am avut numeroase ocazii, am controlat jocul si suntem mândri. Am jucat genul nostru de fotbal, ceea ce este bine. Avem în continuare sanse mari sa ne calificam. Este un rezultat bun. Sunt mândru de echipa mea. Este adevarat ca anul trecut am câstigat trofeul, dar cred ca nu am mai jucat niciodata atât de bine în deplasare în Liga Campionilor", a spus Guardiola.

Josep Guardiola a calificat jocul de miercuri drept "un excelent meci de fotbal". "Trebuie sa ramânem concentrati pentru retur, deoarece Arsenal este o echipa buna. Trebuie sa avem precizie în atac si sa avem o aparare solida. Sunt mândru de modul cum am jucat, dar doar echipa care se va califica va cunoaste gloria. Arsenal este o formatie care îsi creeaza ocazii chiar si atunci când nu joaca bine. Returul nu va fi la fel. Va fi mai complicat", a adaugat tehnicianul.

Echipa engleza Arsenal Londra a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-0), meciul disputat, miercuri, pe teren propriu, în compania formatiei spaniole FC Barcelona, în prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor.

Returul va avea loc la 6 aprilie.

Mediafax



Guardiola: "Nu am mai jucat niciodata atat de bine in deplasare in Liga Campionilor"