Champions League

Arsenal - Barcelona, duelul magicienilor

Arsenal - Barcelona, meciul serii in Liga Campionilor, va pune fata in fata, probabil, echipele cu cel mai frumos fotbal din Europa. Cele doua echipe au absente importante, insa chiar si asa meciul se anunta a fi un adevarat regal fotbalistic.
"Tunarii" lui Arsene Wenger vor sa-si ia revansa in fata Barcelonei dupa finala Ligii Campionilor pierduta in urma cu patru ani. Dupa insuccesul de la Birmingham, Arsenal este gata de o revenire prin care sa doboare echipa momentului in Europa.

Marea grija a lui Arsene Wenger este accidentarea pe care Fabregas a suferit-o la Birmingham, o decizie in cazul sau urmand sa fie luata cu cateva ore inainte de startul meciului.

"Fabregas este un jucator foarte foarte bun, dar nu trebuie sa uitam ca fara el Arsenal a invins FC Porto cu 5-0", a comentat tehnicianul catalanilor, Pep Guardiola.

De asemenea, de la Arsenal mai lipsesc Aaron Ramsey, Robin Van Persie, Kieran Gibbs si Johan Djourou. Clichy si Fabregas vor absenta in retur in cazul in care vor primi un cartonas galben.

De partea cealalta, Guardiola are si el probleme cu accidentarile. Iniesta si Abidal nu vor juca, in timp ce Gerard Pique este incert.

Arsenal: Almunia; Sagna, Vermaelen, Campbell, Clichy; Song, Fabregas, Diaby; Nasri, Bendtner, Arshavin
Barcelona: Valdes; Alves, Puyol, Milito, Maxwell; Busquets, Xavi, Keita; Messi, Ibrahimovic, Henry

In celalalt meci al serii, Internazionale Milano are o misiune facila pe teren propriu, urmand sa intalneasca CSKA Moscova.

Onlinesport


Arsenal - Barcelona, duelul magicienilor