Champions League

Ferguson, dezamagit de infrangerea cu Bayern

Managerul echipei Manchester United, Sir Alex Ferguson, s-a aratat dezamagit dupa ce formatia sa a condus nu mai putin de 75 minute pe Fussball Arena din Munchen, pentru a scapa apoi printre degete victoria in ultimele minute.
Chiar daca Wayne Rooney a deschis scorul inca din minutul 2 al meciului, Feguson considera ca echipa sa nu a avut un start perfect de partida.

"Nu am jucat deloc bine, sa fim sinceri, si nu am avut deloc un start perfect. Am preferat doar sa dam mingea inapoi. Suntem singurii responsabili pentru infrangere. Edwin van der Sar ne-a tinut in meci cu interventiile sale. In mansa secunda jucam pe terenul nostru si cred ca avem o sansa importanta sa ne impunem", a declarat Ferguson.

De cealalta parte, tehnicianul olandez Louis Van Gaal s-a aratat mai degraba rezervat dupa victoria obtinuta in ultimul minut.

"Am meritat sa castigam si nu am fost deloc fericit dupa inceputul de partida. Trebuie sa revenim la mentalitatea corecta si aceasta este cea mai dificila parte. Va fi un meci retur dificil pentru ca nu ne-am dorit ca Manchester United sa marcheze in deplasare. In partea secunda a meciului am jucat cu adevarat bine si ne-am creat numeroase faze de poarta. Dulce este cel mai bun cuvant pentru a descrie sentimentul pentru aceasta victorie", a declarat Van Gaal.

Bayern Munchen a invins, marti seara, pe Manchester United, scor 2-1, dupa ce formatia engleza a condus cu 1-0 pana in minutul 77.

Onlinesport


Ferguson, dezamagit de infrangerea cu Bayern